Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Realisaties waar we trots op zijn

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?
Laat je inspireren door deze recente renovatieprojecten.  Van de kust tot hartje Vlaanderen en voorbij de grens met Nederland.  Van kleine tot complexe totaalrenovaties.  Bekijk onze realisaties en ontdek hoe wij jouw renovatieproject kunnen realiseren!

 • Interieurrenovatie

  Badkamerrenovatie Waasmunster

  Tifre nam de leiding in een complete badkamerrenovatie in Waasmunster, waar marmeren accenten de sfeer bepalen. Met oog voor detail werden niet alleen de badkamer, maar ook het toilet in dezelfde stijl vernieuwd.
  > Lees meer
 • Totaalrenovatie

  Totaalrenovatie Oudegem

  Tifre transformeerde deze verouderde houtskeletwoning tot een moderne, comfortabele woning door middel van complexe totaalrenovaties. Het project omvatte onder andere een nieuwe staalconstructie, vernieuwing van de gevel, en modernisering van de elektriciteit, resulterend in een technisch indrukwekkende en esthetisch prachtige woning.
  > Lees meer
 • Totaalrenovatie

  Totaalrenovatie Belsele

  Tifre zorgde voor een schitterende totaalrenovatie zonder zorgen voor Steven en Kristine, waardoor hun droom van meer ruimte en rust in huis werkelijkheid werd. Met creatieve oplossingen en betrokkenheid brachten ze hun ideeën tot leven.
  > Lees meer
 • Interieurrenovatie

  Keuken- en badkamerrenovatie Haasdonk

  Tifre voltooide een totale badkamer- en keukenrenovatie met prominente zwarte accenten, waaronder kranen en afwerkingen, die zorgen voor een industriële uitstraling. Met oog voor detail werden de wensen van de klant gerealiseerd, waarbij de stijl consistent werd doorgetrokken van de badkamer naar de keuken.
  > Lees meer
 • Dak-, gevel- en schrijnwerk

  Totaalrenovatie Waasmunster

  Tifre verzorgde de renovatie van een vakantiehuis uit 1958, waarbij de oude structuur werd behouden en gemoderniseerd voor hedendaags gebruik. Samen met Tifre werd de woning geïsoleerd, voorzien van nieuwe technieken en bekleed met antracieten ruitleien voor een stijlvolle afwerking.
  > Lees meer
 • Totaalrenovatie

  Totaalrenovatie Knokke

  De familie Smet wilde hun appartement aan de kust in Knokke transformeren tot een oase van ruimte en rust. Dankzij de creatieve oplossingen van Tifre is hun appartement open, ruim en lichtrijk. Ontdek hoe wij hun wensen tot leven brachten.
  > Lees meer
  • Renovatieoplossingen
  • Totaalrenovatie

   De totaaloplossing op maat van je woning. Van aanbouw tot zolder. Van technieken tot houtskeletbouw. Tifre zet het puntje op de i.

   lees meer
  • Interieurrenovatie

   Kom thuis in een interieur dat bij je past. Van maatkasten voor je keuken tot volledige nieuwe look, inclusief vloer- en schilderwerken, betegeling, ruimtes uitbreiden… Alles met oog voor het kleinste detail.

   lees meer
  • Dak-, gevel- en schrijnwerk

   Je woning binnen en buiten een upgrade geven? Esthetisch én energetisch? Wij maken werk van je dakbekleding, dakkapel, gevelbekleding, aanbouw enzovoort. Ook voor het fijnere schrijnwerk kan je bij ons terecht.

   lees meer
  • Isolatie en techniek

   Je woning energiezuinig renoveren? Met de juiste dak- en gevelisolatie en energietechnieken voldoe je aan de laatste normen, win je aan comfort en bespaar je op je energiefactuur.

   lees meer
  • Bedrijfsrenovatie

   Een bedrijfspand of kantoorruimte renoveren? Van asbestverwijdering tot installatie van technieken. Wij maken werk van een toekomstbestendig bedrijf.

   lees meer

  Waarom samenwerken met Tifre?

  Onze garanties aan jou

  Omdat we ons totaal engageren. We nemen onze verantwoordelijkheid van het begin tot het einde en zelfs daarna. Voor elk project, klein of complex. Het enige dat telt is een tevreden klant. Hiervoor gaan we ver. De lat ligt bij perfectie. Iets niet naar wens? Dan breken we af, en beginnen we opnieuw. Zonder extra kosten. En altijd alles in een open communicatie. Zodat jij perfect weet waar je aan toe bent.

  Onze garanties aan jou

  Blijf op de hoogte van renovatietips en inspirerende projecten.  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.