Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Belevingsruimte

Renoveren betekent eerst verschillende ideeën afwegen, materialen en technieken kiezen… Kortom, veel denkwerk. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze renovatieadviseurs bekijken je vraag langs alle kanten. Vervolgens komen ze met een oplossing waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Hier krijgen je ideeën de ruimte om te groeien.

Beleef en ontdek

Je gevel bekleden met Padouk of bedekken met leien? Dakbedekking met rode tegelpannen of zwarte dakpannen? Radiatoren houden of kiezen voor vloerverwarming? Belangrijke beslissingen waarbij wij je graag helpen. Maar eerst willen we je graag grondig leren kennen. Daarom nodigen we je uit in onze belevingsruimte. Hier maken we je plannen concreet en tastbaar. Met inspirerende moodboards, materialen en stalen. Kom ontdekken, voelen, ervaren. We nemen de tijd om onze keuzes en werkwijze toe te lichten. Ook de offerte bespreken we in detail. Alles transparant op tafel. Zo leggen we de fundering van een succesvolle samenwerking. Welkom!

Openingsuren (Op afspraak)

Dinsdag tot vrijdag 10u – 12u en van 13u – 17u
Zaterdag doorlopend van 10u – 16u

Locatie

Koningin Astridlaan 24
9100 Sint-Niklaas
Maak een afspraak

Van A tot Z renoveren

Onze aanpak

Tifre begeleidt je van het begin tot het einde. Onze sterkte? Een team dat van aanpakken weet, zowel achter de schermen als op de werf: dakwerkers, schrijnwerkers, loodgieters …
Met gedrevenheid in elke vezel nemen we alles uit handen. Jij op je gemak, wij aan de slag. Van administratie tot service na oplevering. Alles tot in de puntjes voorbereid en volledig afgestemd op jouw wensen, budget en planning, met één aanspreekpunt dat alles efficiënt coördineert. We bieden zelfs een appartement aan als tijdelijke woonoplossing.  Zo ver gaan we om jou door het hele renovatieproces te begeleiden.

Onze aanpak
 • Renovatieoplossingen
 • Totaalrenovatie

  De totaaloplossing op maat van je woning. Van aanbouw tot zolder. Van technieken tot houtskeletbouw. Tifre zet het puntje op de i.

  lees meer
 • Interieurrenovatie

  Kom thuis in een interieur dat bij je past. Van maatkasten voor je keuken tot volledige nieuwe look, inclusief vloer- en schilderwerken, betegeling, ruimtes uitbreiden… Alles met oog voor het kleinste detail.

  lees meer
 • Dak-, gevel- en schrijnwerk

  Je woning binnen en buiten een upgrade geven? Esthetisch én energetisch? Wij maken werk van je dakbekleding, dakkapel, gevelbekleding, aanbouw enzovoort. Ook voor het fijnere schrijnwerk kan je bij ons terecht.

  lees meer
 • Isolatie en techniek

  Je woning energiezuinig renoveren? Met de juiste dak- en gevelisolatie en energietechnieken voldoe je aan de laatste normen, win je aan comfort en bespaar je op je energiefactuur.

  lees meer
 • Bedrijfsrenovatie

  Een bedrijfspand of kantoorruimte renoveren? Van asbestverwijdering tot installatie van technieken. Wij maken werk van een toekomstbestendig bedrijf.

  lees meer

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons