Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Snel en efficiënt, renoveren met oog voor kwaliteit

Bij Tifre weten we: de voorbereiding is het halve werk. Eerst diep in jouw project duiken, de juiste vragen stellen en meedenken. Om dan met oplossingen te komen. Proactief en concreet. Wij nemen alles uit handen. Van vergunningen en premies aanvragen, materiaal bestellen tot deadlines opvolgen. Nog een troef? Eén projectmanager die alles coördineert. Zo sluit elke voorgaande fase naadloos aan op de volgende. Dat geeft duidelijkheid en gemoedsrust in de plaats van het gedoe wanneer je zelf een twintigtal aannemers moet regisseren.

Stap voor stap: alles volgens plan
  • Deel je ideeën

   Onze renovatieadviseur komt naar je toe. Want zo leren we je pas echt kennen. Vertel ons wie je bent, wat je nodig hebt, welk budget je hebt. Toon ons hoe je vandaag woont en wat je anders wil. Ondertussen denkt onze adviseur met je mee en toetst concrete oplossingen af. Tijdens deze fase leggen we samen de fundamenten van jouw renovatieplan.

  • Voorstel

   Twee weken later ontvangen we je in onze belevingsruimte in Sint-Niklaas. De perfecte setting om dieper op ons voorstel in te gaan. We leren je nog beter kennen, en jij ons. Want onze belevingsruimte straalt uit waar Tifre voor staat. We mailen nooit een offerte door, omdat we het belangrijk vinden om er samen met je door te gaan en hiervoor onze tijd te nemen.  We lichten alles tot in detail toe en laten je materialen zien en voelen. Zo krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat. Alles nog vrijblijvend en met ruimte voor aanpassingen. Graag een afspraak op zaterdag? Geen probleem!

  • Timing bepalen

   Heb je onze offerte ondertekend? Dan gaan wij aan de slag. We handelen de administratie af, bestellen materiaal, stellen de planning en timing op… Zo weet jij waar je aan toe bent. Ons engagement? We houden ons 100% aan de planning en budget. Jouw engagement?  Je betaalt een voorschot dat varieert van minimaal 50 euro tot maximaal 2500 euro, afhankelijk van de grootte van het project.

  • Keuzes maken en materialen kiezen

   Renoveren betekent keuzes maken. Welke technieken, welke materialen, …? Wat is haalbaar binnen je budget? Vertrouw hiervoor op onze expertise. Wij helpen je om het grotere plaatje te zien en de belangrijkste knopen te ontwarren. Extra advies nodig voor jouw project? Onze (binnen)huisarchitect helpt je graag verder.

  • één contactpersoon

   Eén contactpersoon bewaart het overzicht. Deze spilfiguur is perfect op de hoogte van jouw project. Zijn de vergunningen aangevraagd? Loopt de planning gesmeerd en weet iedereen wat er verwacht wordt? Onze projectmanager, Melissa, kan je elke werkdag bereiken en schakelt snel wanneer het nodig is. Op de werf is de werfleider je vaste aanspreekpunt.

  • Moet ik een bouwvergunning aanvragen?

   Of je een bouwvergunning nodig hebt, hangt af van het type verbouwing.  In sommige gevallen is het niet nodig, maar bij een uitbreiding van de woning is dit vrijwel altijd vereist.  Wij controleren altijd of een vergunning voor jouw project nodig is.

  • Kan ik zelf mijn architect kiezen?

   Absoluut, wij staan open voor elke nieuwe samenwerking.  Heb je nog geen architect?  Geen zorgen, ook daar kunnen we je mee helpen.

  • Doen jullie ook afbraakwerken?

   Zeker en vast.  Aangezien we totaalrenovaties aanbieden, nemen we de volledige uitvoering en opvolging van A tot Z voor onze rekening.

  • Kan ik tijdens de verbouwing in mijn woning blijven wonen?

   In de meeste gevallen kan je tijdens de verbouwing in je woning blijven wonen.  Als de werken echter te ingrijpend zijn, bieden we een tijdelijke oplossing in ons Tifre-appartement.  We zoeken altijd naar een geschikte tijdelijke woonoplossing als dat nodig is, zodat je comfortabel kan blijven wonen tijdens de renovatie.

  Tifre's engagementen

  Passie voor uitmuntendheid

  Bij Tifre streven we naar perfectie in elk project. We nemen verantwoordelijkheid van begin tot eind en gaan ver voor klanttevredenheid. Als iets niet naar wens is, beginnen we opnieuw.

  Integriteit als basis

  We denken oplossingsgericht mee, kritisch en proactief. We houden ons aan deadlines en financiële afspraken. Vertrouwen is de basis van onze samenwerking, waarbij we elke stap in het renovatieproces transparant en open communiceren

  Vakmanschap in elk detail

  Respect is essentieel voor ons. We respecteren jouw thuis en nemen de tijd om je te leren kennen. Onze medewerkers en partners hebben oog voor kwaliteit, detail en expertise. Jouw woning met de grootste zorg en professionaliteit behandeld.

  • Renovatieoplossingen
  • Totaalrenovatie

   De totaaloplossing op maat van je woning. Van aanbouw tot zolder. Van technieken tot houtskeletbouw. Tifre zet het puntje op de i.

   lees meer
  • Interieurrenovatie

   Kom thuis in een interieur dat bij je past. Van maatkasten voor je keuken tot volledige nieuwe look, inclusief vloer- en schilderwerken, betegeling, ruimtes uitbreiden… Alles met oog voor het kleinste detail.

   lees meer
  • Dak-, gevel- en schrijnwerk

   Je woning binnen en buiten een upgrade geven? Esthetisch én energetisch? Wij maken werk van je dakbekleding, dakkapel, gevelbekleding, aanbouw enzovoort. Ook voor het fijnere schrijnwerk kan je bij ons terecht.

   lees meer
  • Isolatie en techniek

   Je woning energiezuinig renoveren? Met de juiste dak- en gevelisolatie en energietechnieken voldoe je aan de laatste normen, win je aan comfort en bespaar je op je energiefactuur.

   lees meer
  • Bedrijfsrenovatie

   Een bedrijfspand of kantoorruimte renoveren? Van asbestverwijdering tot installatie van technieken. Wij maken werk van een toekomstbestendig bedrijf.

   lees meer

  Meer dan renoveren.

  Bij Tifre staan we garant voor uitmuntend vakmanschap en onwrikbare toewijding. Met meer dan 50 medewerkers vormen we één hecht team, gedreven door onze passie.  Dankzij de tevredenheid van onze klanten en onze succesvolle projecten zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

  meer dan renoveren
  • +50
   Medewerkers

   Eén team. Eén doel. Samen met passie en gedrevenheid gaan voor het beste resultaat.  Voor minder gaan we niet.  En samen zijn we fier op wat we realiseren.

  • Netwerk van partners

   We werken samen met vaste en betrouwbare partners.  Vakmensen met dezelfde Tifre-waarden.  Wij staan garant voor hun kwaliteit.  Samen gaan we elke dag tot het uiterste.

  • Google score van 4,7/5

   Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 4,7 op Google. Dit hoge cijfer bewijst onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.  En daar zijn we trots op.

  • +20
   jaar ervaring

   En meer dan +1000 afgewerkte projecten.  Dankzij tevreden klanten en succesvolle projecten gegroeid tot een gevestigde waarde in totaalrenovaties.

  • Betrokken ondernemen

   We nemen onze verantwoordelijkheid door duurzame keuzes te maken en te investeren in onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat financiële groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

  Overal dichtbij

  Van de kust tot hartje Vlaanderen en voorbij de grens met Nederland, Tifre komt naar je toe. Na afspraak ontvangen we je graag in onze belevingsruimte in Sint-Niklaas.