Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Waarom samenwerken met Tifre?

We nemen onze verantwoordelijkheid van het begin tot het einde en zelfs daarna. Voor elk project, klein of complex. Het enige dat telt is een tevreden klant. En hiervoor gaan we ver. De lat ligt bij perfectie. Iets niet naar wens? Dan breken we af, en beginnen we opnieuw. Zonder morren en extra kosten.

Omdat we oplossingsgericht meedenken

Kritisch, creatief en proactief. We komen pas met een oplossing als we die volledig hebben afgetoetst. Aan je noden, vandaag én morgen. En aan wat technisch en budgettair haalbaar is. Kortom, geen verrassingen. Behalve de oplossing zelf, want die biedt soms meer mogelijkheden dan dat je zelf had durven dromen.

Kan je tijdens de werken niet in je woning blijven wonen?  Geen probleem.  We denken mee en zoeken naar passende oplossingen.  Zo bieden we zelfs een appartement aan als tijdelijke woonoplossing tijdens de verbouwing, zodat je altijd comfortabel blijft wonen.

 

Omdat we ons woord houden

Geven we een deadline op, dan halen we die. Natuurlijk houden we altijd rekening met het weer, en communiceren we proactief bij eventuele aanpassingen.  We zijn sterk in plannen en efficiëntie, waarbij elke fase naadloos aansluit op de volgende. Zo gaat het vooruit.
Ook financieel houden we ons aan de afspraken op de offerte. Geven we een prijs op, dan komt die overeen met de totale prijs op de eindfactuur.

Omdat we geloven dat samenwerken op basis van vertrouwen het beste resultaat geeft

Daarom vragen we een voorschot dat varieert van minimaal 50 euro tot maximaal 2500 euro, afhankelijk van de grootte van het project.  Daarom nemen we ook echt de tijd om alle afspraken vooraf grondig door te nemen en elke stap transparant te communiceren. Zodat jij weet altijd waar je aan toe bent.

 

Omdat respect ingebakken zit in ons DNA

Respect voor je eigendom, maar ook voor wie je bent. Daarom nemen we de tijd om je te leren kennen. En dat geldt ook voor onze medewerkers, externe partners en leveranciers. Alleen met wie we 100% een klik hebben, gaan we in zee. Mensen met dezelfde Tifre-waarden die jouw woning met dezelfde zorg behandelen als we zelf zouden doen.

Meer dan renoveren.

Bij Tifre staan we garant voor uitmuntend vakmanschap en onwrikbare toewijding. Met meer dan 50 medewerkers vormen we één hecht team, gedreven door onze passie.  Dankzij de tevredenheid van onze klanten en onze succesvolle projecten zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

meer dan renoveren
 • +50
  Medewerkers

  Eén team. Eén doel. Samen met passie en gedrevenheid gaan voor het beste resultaat.  Voor minder gaan we niet.  En samen zijn we fier op wat we realiseren.

 • Netwerk van partners

  We werken samen met vaste en betrouwbare partners.  Vakmensen met dezelfde Tifre-waarden.  Wij staan garant voor hun kwaliteit.  Samen gaan we elke dag tot het uiterste.

 • Google score van 4,7/5

  Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 4,7 op Google. Dit hoge cijfer bewijst onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.  En daar zijn we trots op.

 • +20
  jaar ervaring

  En meer dan +1000 afgewerkte projecten.  Dankzij tevreden klanten en succesvolle projecten gegroeid tot een gevestigde waarde in totaalrenovaties.

 • Betrokken ondernemen

  We nemen onze verantwoordelijkheid door duurzame keuzes te maken en te investeren in onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat financiële groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons