Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Samenwerken met de juiste bouwpartners

Tifre gelooft in sterke partnerships. In samenwerkingen met architecten, bouwpartners en leveranciers. Want samen creëren we meer. Meer klantentevredenheid, meer kwaliteit, meer efficiëntie. En vooral: een resultaat waar we samen fier op zijn.
Ontdek de voordelen van een sterk partnership.

Architecten

Als architect haal je vooral veel voldoening uit het creatieve werk: je ontwerp en dat tot in de puntjes verfijnen. Maar de administratieve rompslomp die erbij komt kijken, ben je liever kwijt. Wanneer je met ons samenwerkt, dan nemen wij die van je over. Bovendien zorgen wij voor een onberispelijke uitvoering van je ontwerp, inclusief alle opvolging. Ligt deze manier van werken jou? Ontdek dan snel onze andere voordelen.

Onderaannemers

Als ondernemer moet je veel bordjes in de lucht houden. Denk maar aan offertes opmaken, facturen betalen, de verkoop opvolgen, bezoek bij potentiële klanten. Taken waar veel tijd in kruipt. Wel, wij nemen die graag van je over. Bovendien zorgen wij voor een gevuld orderboekje. Zo ben jij gerust en kan jij je focussen op jouw werk.

Zin om met ons in zee te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar schrijnwerkers, dakwerkers, elektriciens, loodgieters, …

Leveranciers

We werken alleen maar samen met leveranciers waarin we onze eigen waarden herkennen: vakmanschap, passie en integriteit. Leveranciers met een duurzame visie op verbouwen. En als het klikt, dan klikt het voor lang.

Snel en efficiënt,
met oog voor kwaliteit

Kwaliteit tot in de kleinste details.  Al meer dan 20 jaar is dat onze drijfveer. Met passie, uitgebreide technische renovatiekennis en een gedreven team vakmensen streven we naar een alles-in-éénoplossing. Elke dag.
Ons startpunt? Jij. Jouw wensen, je dromen, je levensstijl, je budget.
Ons eindpunt? Een renovatieproject tot in de puntjes afgewerkt. Een traject dat we samen afleggen en waarbij wij ons over alles ontfermen.

Blijf op de hoogte van renovatietips en inspirerende projecten.  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.