Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Bespaar tijd en profiteer van continuïteit

Samenwerken als partner van Tifre biedt werkzekerheid.  Wij zorgen voor opdrachten en werkt met ons mee om projecten tot in de puntjes op te leveren en te zorgen voor tevreden klanten.  Wij garanderen vlotte betalingen en een sterke, langdurige samenwerking.
Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan succesvolle renovaties.

Werkzekerheid

Wij brengen projecten aan. Zo hoef jij geen tijd te steken in het zoeken van opdrachten, het opvolgen van de administratie en andere tijdrovende taken. En toch is je orderboekje gevuld.

 

Win tijd door samen te werken

Wij brengen niet alleen continu projecten aan, we coördineren ook. Van voorbereiding op de werf, de planning tot communicatie met de klant. Bovendien maak je deel uit van ons Tifre-partnernetwerk. Opnieuw een kans om andere opdrachten binnen te halen.

 

Betrouwbaarheid

Door met Tifre samen te werken, bouw je verder op meer dan twintig jaar ervaring. Vertrouw op onze uitstekende reputatie en solide financiële basis. Twee pijlers die deuren openen naar samenwerking op lange termijn. Met de zekerheid van een wekelijkse betaling.

Herken je je in het Tifre-DNA en heb je zin om samen te werken? Kom eens babbelen want misschien hebben wij een match?

Waar Tifre voor staat: Onze belofte aan onze klanten

Bij Tifre staan we voor kwaliteit tot in de kleinste details. Al meer dan 20 jaar is dit onze drijfveer. Onze passie, uitgebreide technische renovatiekennis en een gedreven team van vakmensen vormen de kern van ons succes.  Elke dag streven we naar een totaaloplossing voor onze klanten.  Elk project wordt met de hoogste precisie en zorg uitgevoerd.  We nemen alle aspecten van het renovatieproces uit handen, van administratie tot oplevering.  Bij elke stap zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering.  Dat is waar Tifre voor staat.

Ook partner worden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.