Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Een interieurrenovatie voor je woning of appartement

Kom thuis in een interieur dat bij je past. Strak, kleurrijk, klassiek of eerder een industriële look voor je woning of appartement? Enkel maatkasten of een volledige make-over?
Een oude veranda upgraden naar een volwaardige leefruimte?
Tifre heeft alle vakmensen in huis zodat jouw interieur helemaal aan jouw smaak beantwoordt.

Badkamerinrichting

Tifre installeert sanitaire technieken én maakt badkamermeubels op maat. We begeleiden jou in het kiezen van de badkamer dat helemaal bij jou past.  Een vrijstaand bad of een inloopdouche? Tegels of gladde muren? Dubbele of enkele wastafel? Wij denken met je mee.

 

Keuken/maatwerk

Tijd voor een nieuwe keuken? Wij denken met je mee om het maximale uit je keuken te halen. Geniet van keukenkasten op maat, de nieuwste toestellen en materialen, allemaal binnen een efficiënte indeling die rekening houdt met bestaande elementen en je budget. En zoek je maatkasten voor andere ruimtes? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of zelfs de garage, laat ons weten wat je wensen zijn.

Trappen

Heb je een verouderde trap die je opnieuw tot eyecatcher wil laten renoveren? Onze schrijnwerkers doen dat met de grootste zorg. Wat nog? Je huidige trap opfrissen zodat die weer tegen een stootje kan. Of een nieuw model ontwerpen en plaatsen op maat van je interieur. Alles met oog voor detail afgewerkt zodat je trap nog jaren mee gaat. 

 

Vloeren

Bij een totaal- of interieurrenovatie moet je vaak vloeren (her)aanleggen. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. En we houden met alles rekening. Wil je bijvoorbeeld overschakelen op vloerverwarming? Dan adviseren we welke vloer hierbij het best past. Ook de chapewerken nemen we mee op in ons takenpakket.

 

Zolderinrichting

Je zolder transformeren tot extra ruimte als thuiskantoor, speelhoek, slaap- of logeerkamer? We denken mee over de inrichting, de materialen en stellen een plan voor dat past binnen je budget. Ook vloer-, gevel-, dak- en andere werken die hierbij komen kijken, nemen we onder handen.

Wat we jou beloven

  • We denken steeds met jou mee, reken op ons team van experts.
  • We bieden een tijdelijke woonoplossing aan in ons Tifre-appartement.
  • We vragen een voorschot van 50 tot 2500 euro, afhankelijk van de grootte van het project.
  • We houden ons aan de vooropgestelde planning en budget.
  • We zorgen voor duidelijke afspraken en wekelijkse updates.
  • We behandelen jouw woning met de grootste zorg.
  • Elke fase van het project verloopt snel en efficiënt voor een perfect eindresultaat.

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons