Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Energiezuinig renoveren

Met de juiste isolatie en technieken voldoe je aan de laatste normen, win je aan comfort en bespaar je op je energiefactuur. Meer nog: door tegelijk in te zetten op isolatie en de juiste energietechnieken, is je woning helemaal klaar voor morgen. Wij zoeken voor jou naar de ideale totaaloplossing.

Dakisolatie

Je dak isoleren? Altijd een goed idee. Niet alleen bespaar je zo op je energiefactuur, ook je wooncomfort gaat erop vooruit. En de waarde van je woning stijgt. Vertrouw op Tifre als renovatiespecialist. Want niet alleen pakken we de isolatie aan, ook andere dakwerken zoals aanleg plat dak, dakkapel enzovoort, kunnen we aan. Zo haal je nog meer uit je woning.

 

Gevelisolatie

Je gevel isoleren en tegelijk je woning in een nieuwe jas steken. Een win-win. Voor je energiefactuur en je comfort. Onze vakmensen denken graag mee over een duurzame oplossing met de meest innovatieve materialen.

Energietechnieken

Tifre plaatst zonnepanelen, warmtepompen, ventilatie enzovoort. Apart of als deel van een totaaloplossing voor een energie-efficiënte woning. Bijvoorbeeld een warmtepomp die draait op hernieuwbare energie van de zonnepanelen. En dat in combinatie met een grondige isolatie en lagetemperatuurverwarming als vloerverwarming. Onze teams nemen alles in handen. Alles strak op elkaar volgend, en passend binnen het budget en de timing.

We bieden advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste energietechnieken voor jouw woning.  We leggen de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie.  Zo verminder je niet alleen je ecologische afdruk, maar bespaar je ook op je energiekosten.  Onze expertise zorgt ervoor dat je huis toekomstbestendig is en voldoet aan de nieuwste energienormen.

Wat we jou beloven

  • We denken steeds met jou mee, reken op ons team van experts.
  • We bieden een tijdelijke woonoplossing aan in ons Tifre-appartement.
  • We vragen een voorschot van 50 tot 2500 euro, afhankelijk van de grootte van het project.
  • We houden ons aan de vooropgestelde planning en budget.
  • We zorgen voor duidelijke afspraken en wekelijkse updates.
  • We behandelen jouw woning met de grootste zorg.
  • Elke fase van het project verloopt snel en efficiënt voor een perfect eindresultaat.

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons