Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Duurzaam samenwerken met leveranciers

We geloven in de kracht van sterke partnerships.  Samen met onze leveranciers realiseren we hoogwaardige renovaties voor onze klanten, altijd met hun tevredenheid voor ogen.  Door open communicatie en nauwe samenwerking bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Leveranciers met het Tifre DNA

Hoe herken je leveranciers waarmee we graag samenwerken? Ze delen dezelfde waarden. Passie voor hun vak. Vakmanschap in elke vezel. Kwaliteit en klantvriendelijkheid altijd op de eerste plaats. En vooral duurzaamheid. Enkel leveranciers die hieraan willen meebouwen, halen we aan boord.

 

Wederzijds vertrouwen

We geloven in een duurzame relatie. Wij zetten jouw troeven bij onze klanten in de verf, op voorwaarde dat jouw materialen hun belofte waarmaken. Zo groeien we samen. Door met Tifre samen te werken, bouw je verder op meer dan twintig jaar ervaring. Vertrouw op onze uitstekende reputatie en solide financiële basis.

 

 

Een woord is een woord

We staan voor een open communicatie. Een woord is een woord en we verwachten dat ook van jou. Alles voor een tevreden klant. Daarvoor doen we het.

We geloven in sterke samenwerkingen met onze leveranciers.  Jouw betrouwbaarheid en toewijding vormen samen de basis voor ons gezamenlijke succes.  Laten we onze krachten bundelen en streven naar uitmuntendheid, elke dag opnieuw.  Samen maken we het verschil.

Kennismaken?  Graag!
Maak een afspraak, zo kunnen we je met plezier ontvangen.  

 

 

Waar Tifre voor staat: Onze belofte aan onze klanten

Bij Tifre staan we voor kwaliteit tot in de kleinste details. Al meer dan 20 jaar is dit onze drijfveer. Onze passie, uitgebreide technische renovatiekennis en een gedreven team van vakmensen vormen de kern van ons succes.  Elke dag streven we naar een totaaloplossing voor onze klanten.  Elk project wordt met de hoogste precisie en zorg uitgevoerd.  We nemen alle aspecten van het renovatieproces uit handen, van administratie tot oplevering.  Bij elke stap zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering.  Dat is waar Tifre voor staat.

Ook partner worden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.