Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Win tijd en energie door samen te werken met Tifre

Samenwerken met Tifre biedt architecten de kans om hun visie tot leven te brengen met hoogwaardig vakmanschap en zorgvuldige uitvoering.  Wij zorgen voor een naadloze realisatie van elk project.  Bij Tifre staan we voor kwaliteit, vakmanschap en een partnerschap gebaseerd op vertrouwen.

Jij het creatieve werk, wij de rest

Van vergunningen aanvragen, planning opstellen, aannemers zoeken, werven coördineren … Heel de project- en werfopvolging nemen we uit handen. Ook handig? Je hebt slechts één aanspreekpunt. Zo zijn jij en je klant altijd up-to-date. Kortom, je wint tijd zodat jij je nog meer kan focussen op waar je goed in bent: je ambacht als architect.

 

Kwalitatieve uitvoering van jouw ontwerp

Jouw ontwerp is in goede handen. Onze zin voor perfectie en kwaliteit, nauwkeurige planning en voortdurende opvolging garanderen een precieze uitvoering binnen de vooropgestelde timing. Zo houd je je klant tevreden zonder dat je zelf achter de veren van andere aannemers moet.

 

Zekerheid en goede reputatie

Door met Tifre samen te werken, bouw je verder op meer dan twintig jaar ervaring. Vertrouw op onze uitstekende reputatie en solide financiële basis. Twee pijlers die deuren openen naar nieuwe opdrachten en klanten. Want onze goede reputatie straalt uiteraard ook af op jouw  imago als architect. 

Zin om als architect samen te werken?

Waar Tifre voor staat: Onze belofte aan onze klant

Bij Tifre staan we voor kwaliteit tot in de kleinste details. Al meer dan 20 jaar is dit onze drijfveer. Onze passie, uitgebreide technische renovatiekennis en een gedreven team van vakmensen vormen de kern van ons succes.  Elke dag streven we naar een totaaloplossing voor onze klanten.  Elk project wordt met de hoogste precisie en zorg uitgevoerd.  We nemen alle aspecten van het renovatieproces uit handen, van administratie tot oplevering.  Bij elke stap zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering.  Dat is waar Tifre voor staat.

Ook partner worden?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.