Plat dak plaatsing zwart
Plat dak plaatsing grijs

Plat dak

Een degelijk dak is een must voor een kwalitatieve woning. Tifre staat ook bij een plat dak in voor een degelijk resultaat. Zowel voor het nieuw plaatsen als vernieuwen van platte daken, ben je bij Tifre aan het juiste adres. Een plat dak laten plaatsen zonder zorgen met de garantie op een perfect, 100% waterdicht resultaat? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Ook voor de afwerking van A tot Z, inclusief isolatie, moet je bij Tifre zijn.

Of je nu voor roofing kiest op je plat dak of EPDM, Tifre beschikt over de juiste vakmensen om een feilloze plaatsing en afwerking te garanderen. Het installeren en branden en het vervangen van roofing hebben na jaren in het vak geen enkel geheim meer voor ons. Voor EPDM werken we met het kwalitatieve merk Resitrix. Om de reputatie van dit merk te garanderen, kun je dit product enkel aankopen als je bij de leverancier een opleiding hebt gevolgd voor het correct plaatsen ervan. De kwaliteit is dan ook hoogwaardig.

EPDM kan hoge temperaturen aan en is bestand tegen wortelgroei. Bovendien is het recycleerbaar en dus milieuvriendelijk. Wil je een plat dak plaatsen of renoveren en wens je meer advies over de juiste afwerking voor jouw woonst? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contacteer ons

Renoveren met één aannemer

Vertrouw op Tifre voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons

Download ons magazine

Ideeën sprokkelen? Je ontdekt de nieuwste trends en innovaties op vlak van renovaties in deze gratis gids.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van een plat dak t.o.v. een hellend dak?

Een voordeel van een plat dak is dat er meer ruimte binnenin is dan onder een hellend dak. Vaak is het ook goedkoper, omdat er minder materiaalkosten zijn.

Kan er een lichtkoepel geplaatst worden op mijn plat dak?

Tifre plaatst zowel nieuwe koepels, inclusief constructieve openingen, als het vervangen van bestaande koepels, of grote glaspartijen in het plat dak.

Is de isolatie hetzelfde bij een plat dak dan een hellend dak?

Eigenlijk is dit het zelfde, er zijn twee mogelijkheden om te isoleren. Je kan een koud dak nemen (isolatie in de constructie) en een warm dak (isolatie op de constructie).

Wat is het verschil tussen roofing en EPDM?

EPDM is als rubber veel rekbaarder en flexibeler dan roofing.