Inrichting trap met hout elementen
Kantoorinrichting met glazen deur en muur met zwarte bekleding
Badkamerrenovatie met hout elementen
Renoverende lavabo met spiegels in badkamer
Vloerwerk bij badkamer
Kantoorinrichting met glazen deur en zwarte elementen
Vloerwerk grijs binnenin gebouw

Inrichting

Bij Tifre hebben we verschillende vakmensen in huis voor al je binnenschrijnwerk. Dit is ideaal voor de inrichting van je nieuwe woning of de herinrichting van je huidige woonst. We hebben immers voor elk werk zelf specialisten in huis die perfect op elkaar afgestemd zijn. Dit zorgt niet alleen voor een kwalitatiever resultaat maar het drukt ook de kosten.

Heb je zelf geen zin om tientallen verschillende aannemers in te schakelen die elkaar moeten briefen? Wil je geen talloze offertes moeten bekijken en vergelijken en diverse teams coördineren? Vertrouw dan op Tifre om heel je inrichting professioneel aan te pakken. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal bij elke opdracht, samen met de garantie op een naadloze afwerking.

Tifre ontzorgt klanten volledig bij de inrichting van je woning. Bij ons vind je een schrijnwerker, dakwerker, vloerder, trappenmaker, bezetter, allemaal onder één dak! Kasten, trappen en binnenschrijnwerk op maat? Alles kan zolang je het je kunt inbeelden. Onze werfleider volgt alle werken op de voet op en garandeert een heldere en open communicatie aan de klant. Zo kunnen onze klanten bouwen en verbouwen zonder stress, met schitterende resultaten. Kies jij ook voor een nieuwe inrichting zonder zorgen? Neem dan zeker contact op.

Contacteer ons

Renoveren met één aannemer

Vertrouw op Tifre voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons

Download ons magazine

Ideeën sprokkelen? Je ontdekt de nieuwste trends en innovaties op vlak van renovaties in deze gratis gids.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.