Over Tifre

Sinds 2002 leiden Frederik Smet, Kelly Van Landeghem en hun dertig koppig team hun schrijnwerkerij met een enthousiasme waar totaalservice centraal staat.

Alles wordt in eigen atelier van 1000 m2  vervaardigd door het ervaren en gedreven team van vakmensen, échte schrijnwerkers- en dakwerkersploegen die stuk voor stuk vakwerk afleveren.

Missie

Tifre staat garant voor duurzame kwaliteit, vakkundig advies en ervaring maar vooral: totaalservice in schrijnwerk, dak en renovatie. Kortom, alles onder één dak.

Onze ambitie is het verwezenlijken van jouw woondroom. Wij zetten al onze kwaliteiten in om jouw stijl te tonen en jouw comfort te verzekeren. Met het oog voor detail en authenticiteit zorgen wij dat jij kan genieten!

Visie

Bouwen aan een thuis is onze passie en die delen wij graag met onze klanten. Door ons voortdurend aan te passen aan de noden van de markt en de nieuwe mogelijkheden, zetten wij in op duurzame kwaliteit. Wij zijn experts in totale renovatieprojecten en onze kennis delen wij graag met jou bij het verwezenlijken van jouw woondromen.

Professionalisme en klantgerichte aanpak dragen wij hoog in het vaandel. Wij communiceren op een heldere en correcte manier. We maken tijd om goed te luisteren naar jouw behoeften, zodat wij goed weten wat jouw wensen zijn.

Wij zijn een persoonsgerichte onderneming en dat voel je. Tifre is een familieonderneming en jij als werknemer, partner én klant maakt er deel van uit. Aandacht voor elkaar, respect en dialoog zijn voor ons cruciaal.

Waarom kiezen voor Tifre?

Tifre is dé partner bij uitstek bij totaalrenovatieprojecten. Door onze duurzame aanpak en ons hoogkwalitatief maatwerk zorgen wij voor het verwezenlijken van jouw woondromen. Wij hechten bovendien belang aan open en transparantie communicatie.

Onze sterkste punten:

  • Kwaliteit: Wij doen geen toegevingen op vlak van kwaliteit bij materialen en uitvoering. Hierdoor bekomen we steeds een hoogwaardig resultaat.
  • Transparantie: We zijn transparant in onze manier van samenwerken en hebben een eerlijke communicatiestijl.
  • Duurzaamheid: We streven naar klantenrelaties met oplossingen op lange termijn én met oog op duurzame materialen.
  • Maatwerk: We staan voor maatwerk. We weten hoe belangrijk het is om de juiste machines te hebben. Om de door ons beoogde kwaliteit te leveren, hebben we geïnvesteerd in ons eigen atelier en verzorgen we ons maatwerk zelf.
  • Totaalproject: We zorgen voor een totaalproject. Van ontwerp tot uitvoering.

 

Contacteer Tifre

Al meer dan 18 jaar kan je bij ons terecht voor alle schrijnwerk en dakwerken. We leveren kwaliteit aan een correcte prijs. Met ons veertigkoppig team kunnen we alle projecten aan. We staan klaar voor jouw project.

Tifre

Jouw partner voor schrijnwerk, dakwerken en renovatie.

Gegevens

Industriepark-West 60
9100 Sint-Niklaas
info@tifre.be
+32 3 755 51 08

BTW: BE0478.397.070

Showroom

Dijkstraat 74
9120 Melsele
Woe 13-17 u, do 13-17 u, za 10-16 u

 

Industriepark-West 60
9100 Sint-Niklaas
Ma 9u- 12u, 13u- 17u
Di 9u- 12u, 13u- 17u
Do 9u- 12u, 13u- 17u
Vrij 9u- 12u, 13u- 17u