Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Passie, vakmanschap en integriteit

Tifre is een organisatie waar ondernemerschap, initiatief en klantgerichtheid de kern vormen van onze manier van werken.  Ons team bestaat uit gedreven experts die dagelijks met enthousiasme en toewijding streven voor het succes van onze klanten.  

Hebben we een match?

Ben jij iemand die initiatief neemt, klantgericht is en steeds wil bijleren?  Dan moet je dit zeker weten over ons:

  • Wij waarderen en stimuleren ondernemerschap en eigen initiatief.  Onze medewerkers krijgen de ruimte om ideeën aan te brengen en te realiseren?
  • De tevredenheid van onze klanten staat voorop.  We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door maatwerkoplossingen en een persoonlijke service.
  • Ook voor niet-ervaren profielen bieden we volop kansen.  We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, met opleidingsprogramma’s en groeimogelijkheden binnen de organisatie.

Hoor het van je Tifre-collega

“We zijn allemaal een deel van een geheel.  Iedereen komt overeen en er is een heel leuke sfeer, zo maak je je dag plezant!”

Lars, schrijnwerker

Lars startte als stagiair via weTech Academy en intussen is hij al meer dan vijf jaar een vaste waarde in ons team.  Bij Tifre geloven we sterk in het geven van kansen aan jongeren door stageplaatsen.  Onze samenwerking met weTech Academy stelt ons in staat om jong talent te ontdekken en hen de kans te bieden praktijkervaring op te doen.

 

Hoor het van je Tifre-collega

“Bij Tifre waar ik al meer dan 5,5 jaar met plezier werk, is geen dag hetzelfde.  De afwisseling, de uitdagingen, de leerkansen, het contact met klanten en het vieren van elk succes samen met het team, Kelly en Fre maken dit werk zo speciaal.

Mijn mooiste moment?  Wanneer een klant met een lach en een getekende offerte vertrekt.  Dat gevoel van voldoening, daar doe ik het voor.”

Michaël, renovatieadviseur

 

Herken je jezelf in deze competenties?

Prestatiegericht met passie

Je steekt anderen aan met je enthousiaste aanpak.  Je blijft doorzetten en haalt het beste uit jezelf en anderen naar boven.

Integer en oprecht

Je bent eerlijk en transparant in je communicatie.  Je neemt verantwoordelijkheid en komt gemaakte afspraken na.  

Leergierig vakmanschap

Je voert je werk efficiënt en zorgvuldig uit.  Je bent professioneel en wil graag bijleren.  

Work hard, play hard

Hard werken, maar ook hard genieten. Werkjubileum? Niemand die eraan ontsnapt. Afterwork op vrijdag? Geen betere plek dan ons eigen Tifre-café. Gebouwd met gerecycleerd materiaal uit de Kringwinkel van Sint-Niklaas en met de toog van een oud bekend Limburgs dorpscafé, ‘Bij Vieke onder den toren’.  Helemaal op z’n Tifres dus, duurzaam en met respect voor het lokale.

Bij Tifre hechten we veel belang aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.  We bieden zowel interne als externe opleidingen om jouw talenten te laten bloeien.  Daarnaast zorgen we voor een correcte verloning naar werken, want jouw inzet verdient waardering.

Maar dat is nog niet alles.  We hebben jaarlijkse teambuilding activiteiten, attenties met Sint, Pasen en Kerst, 12 extra vakantiedagen en een fietsleaseplan.

 

Stevige toekomstambities

Tifre heeft grote ambities en wil de organisatie verder laten groeien.  We zijn daarom continu op zoek naar nieuwe collega’s die onze toekomstige organisatiecultuur mee vorm geven.  Ben jij gedreven, klantgericht en op zoek naar een plek waar je kan groeien?  Sluit je dan aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst van Tifre.