Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Bedrijf van het jaar!

Tifre viel 30 oktober 2020 in de prijzen tijdens de 7de Avond van de Economie van de stad Sint-Niklaas en de vzw Centrummanagement. Dé specialist in totaalrenovaties mag zich zo een jaar lang bedrijf van het jaar noemen. De jury hield bij haar keuze rekening met het innovatief karakter, het personeelsbeleid, de lokale verankering, de duurzame bedrijfsvoering en de bovenlokale uitstraling van Tifre.

De blauw-witte bestelwagens van Tifre zijn al lang geen onbekende meer in het Waase straatbeeld en ver daarbuiten. In 2018 verhuisde dé specialist van schrijnwerk, dak en isolatie tot totaalrenovaties, van Beveren naar Sint-Niklaas. Deze verhuis legde Tifre geen windeieren want op 2 jaar tijd verdubbelde de vraag naar totaalrenovaties en het werknemersaantal naar 42.

Ine Somers, Schepen van Economie en juryvoorzitter: “Bij de keuze voor Tifre was de jury unaniem. Niet alleen kunnen ze een sterke groei voorleggen, ook raakten ze de voorbije jaren goed ingeburgerd in het lokaal ondernemersnetwerk. Daarnaast staat maatschappelijk engagement er hoog op de agenda.“

Zo hielp Tifre werkzoekenden aan een vaste job via het project ‘Bouwbaan’. Hiernaast schonk het bedrijf tijdens de lockdown twaalf tablets aan leerlingen, zodat ze toch online les konden volgen.

Naar 5 extra werknemers op zoek en een gloednieuwe locatie

“Toen mijn partner Frederik en ik in 2002 met Tifre begonnen, hadden we nooit durven dromen dat ons bedrijf zo succesvol zou zijn. In twee jaar tijd hebben we ons personeelsbestand verdubbeld naar 42 werknemers met hun eigen expertise in de bouw. Dit geeft ons de kans om het verschil te maken bij de klant en totaalrenovaties aan te bieden met één aannemer als aanspreekpunt tijdens de werken”, licht Kelly Van Landeghem, zaakvoerster Tifre toe. 

Om de vraag naar totaalrenovaties bij te benen is Tifre op zoek naar 5 nieuwe collega’s. Door deze groei, neemt het bedrijf in het voorjaar van 2021 zijn intrek in een groter en gloednieuw kantoor op de Koningin Astridlaan 24, in Sint-Niklaas. Hier zullen  klanten van A-Z begeleid worden in de totaalrenovatie van hun woonproject. Zo begint de brainstormfase met de architect in dezelfde ruimte als waar de materialen, moodboard-gewijs, gekozen worden. In de 3D-belevingsruimte krijgt de klant een exclusieve preview van zijn gerenoveerde woning.

Om verder in te zetten op ecologisch en verantwoord ondernemen, wordt het magazijn van Tifre uitgerust met zonnepanelen en voldoet het hele wagenpark aan de euronormen.

We groeien hard en danken dit ongetwijfeld  aan de positieve teamspirit bij Tifre. Ook in deze moeilijke coronaperiode voelen we dat iedereen aan dezelfde kar trekt en samen vooruit wil. Dat we de prijs van ‘bedrijf van het jaar’ in ontvangst mogen nemen, is dan ook een bekroning op het werk van heel ons team. We hebben enkele mooie projecten in het vooruitzicht en kijken ernaar uit om onze koers positief verder te zetten, besluit een fiere Kelly Van Landeghem.

Ook interessant

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons