Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Je dak, gevel of schrijnwerk renoveren in Antwerpen?

Geef je woning de bescherming die het verdient. Van dak tot gevel en aanbouw. Voor elke opdracht hebben we de juiste vakman in huis.

Dakwerken

Van het plaatsen en vernieuwen van platte daken tot de constructie van dakkapellen en hellende daken. Van dakbedekking en -isolatie tot goten, afvoerbuizen en schouwen. Zelfs asbest verwijderen we. Altijd met veiligheid voorop. Onze vakmensen beschikken immers over het verplichte attest asbestverwijdering.

 

Ramen

Door je ramen te vervangen bespaar je op je energiefactuur en win je aan comfort. Bij een ingrijpende renovatie geven de nieuwe raampartijen je woning zelfs een totaal andere look. Onze vakmensen denken mee na over een ideale match. Aluminium of PVC? Wij zijn erkend installateur van kwaliteitsmerken als Reynaers aluminium.

 

 

Gevel

Je gevel is het visitekaartje van je woning. En een investering in de toekomst. Want niet alleen bescherm je je huis tegen regen en wind, je verbetert ook de energie-efficiëntie. De mogelijkheden zijn eindeloos. In Padouk, ceder, crepi. Met panelen in hout, aluminium of ander materiaal. Onze vakmensen bekijken samen met jou wat het beste past bij jouw smaak en woonsituatie.

 

 

Aanbouw

Met een aanbouw haal je meer uit je woning. Extra ruimte maar ook meer comfort. Denk maar aan een tuinkamer die natuurlijk daglicht naar binnen trekt. En omdat Tifre meer doet dan alleen aanbouw, ben je bij ons aan het juiste adres. Van houtskeletbouw, gevelbekleding, vloeren leggen, dak plaatsen, energietechnieken installeren … Wij nemen alles in handen, binnen je budget en binnen de afgesproken termijn.

 

 

Houtskeletbouw

Je woning snel en efficiënt uitbreiden? Dan is houtskeletbouw de meest duurzame oplossing. Deskundig geplaatst door onze vakmensen, inclusief andere bijkomende werken. Denk aan vergunningen aanvragen, wapening en betonwerken, isolatie, dakwerken enzovoort.

Wat we jou beloven

  • We denken steeds met jou mee, reken op ons team van experts.
  • We bieden een tijdelijke woonoplossing aan in ons Tifre-appartement.
  • We vragen een voorschot van 50 tot 2500 euro, afhankelijk van de grootte van het project.
  • We houden ons aan de vooropgestelde planning en budget.
  • We zorgen voor duidelijke afspraken en wekelijkse updates.
  • We behandelen jouw woning met de grootste zorg.
  • Elke fase van het project verloopt snel en efficiënt voor een perfect eindresultaat.

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons