Ontdek onze werkwijze

Dankzij een duidelijk stappenplan weet je altijd waar je staat tijdens jouw renovatieproject: van het schrijnwerk over het dakwerk tot de eindafwerking. Kleine of grote renovatie? Tifre garandeert je een zorgeloze renovatie met één aannemer en één aanspreekpunt. Wij vertrekken van jouw wensen, maken heldere prijsafspraken en houden ons aan een realistische planning.

Duidelijk stappenplan

 • 1.
  Deel je ideeën 

  Wij leren jou en je woondromen en -wensen graag écht kennen. Onze technische adviseur stelt ter plaatse de juiste vragen en luistert aandachtig naar jouw renovatieplannen. Zo vertaalt hij jouw noden en wensen in een realistisch advies op maat.

 • 2.
  Ons voorstel

  Twee weken later bespreken wij samen vrijblijvend jouw voorstel in de belevingsruimte in Sint-Niklaas. Je ziet en voelt er alle materialen en krijgt er een realistisch beeld van het eindresultaat. Graag een afspraak op zaterdag?
  Dat kan!

 • 3.
  Timing bepalen

  Geef je groen licht voor je renovatie? Dan ontvang je een klein voorschotfactuurtje na ondertekening van de offerte. Daarna leggen wij de timing van de werken vast, zodat je altijd weet waar je aan toe bent qua budget én tijd.

 • 4.
  Materialen kiezen

  Details zijn belangrijk. Daarom begeleiden wij jou bij de definitieve keuze van alle materialen, texturen en kleuren. Extra advies nodig voor jouw project? Vertrouw dan op de gouden raad van onze vaste (binnen)huisarchitect.

 • 5.
  werken opvolgen

  Jouw technisch adviseur geeft je dossier over aan de werfleider die de werken van a tot z opvolgt. Hij wordt jouw vaste contactpersoon. Bij vragen kun je altijd bij hem terecht. Dat is zorgeloos renoveren met Tifre: één totaalaannemer, één contactpersoon.

Contact opnemen

Verbouwen met vertrouwen dankzij 20 jaar ervaring

Wij verbouwen je huis tot een echte thuis. Ofwel: de woning die perfect past bij je leven en je wensen. Duurzaamheid, kwaliteit en topmaterialen staan hierbij centraal. Bovendien nemen wij jou alle zorgen uit handen. Je renoveert met één aannemer en hebt één vast aanspreekpunt van vertrouwen.

Bij Tifre krijg je altijd meteen een antwoord op je vragen. Bovendien hebben wij voor elke stap van jouw project de juiste expertise en knowhow in huis.

Missie

Tifre biedt een totaalservice voor verbouwen: schrijnwerk, dakwerk en renovatiewerken. Wij hebben alle knowhow onder één dak en staan garant voor duurzame kwaliteit, vakkundig advies en ervaring.
Onze ambitie is het verwezenlijken van jouw woondroom. Met het oog voor detail en authenticiteit zorgen wij dat jij kan genieten!

Visie

Wij zijn experts in totaalrenovaties en woondromen. Jouw huis verbouwen tot de perfecte thuis is onze passie. Wij houden daarbij een vinger aan de pols van de renovatiemarkt en zetten in op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Professionaliteit en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

Waarom kiezen voor Tifre?

Tifre is dé partner bij uitstek voor renovatieprojecten. Door onze duurzame aanpak en werfopvolging zorgen wij voor het verwezenlijken van jouw woondromen. Wij hechten bovendien belang aan open en transparante communicatie.

Niets zo mooi als dromen die worden omgezet naar realiteit. En Tifre deed het.

Renoveren met één aannemer

Vertrouw op Tifre voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons