Op zoek naar een partner voor jouw totaalrenovatie?
Contacteer ons

Je wasplaats efficiënt inrichten met deze 5 tips

Bij de aankoop van een nieuwe woning of een renovatie komt de wasplaats vaak onderaan de prio­riteitenlijst te staan. Je wasplaats efficiënt inrichten loont dan ook absoluut. Een goed georga­niseerde wasruimte maakt het zo veel aangenamer om je dagdagelijkse klusjes aan te pakken. Wij geven je graag enkele tips mee om dat op een praktische én esthetische manier te doen.

1.   Ergonomie op maat

Het is belangrijk dat de wasmachine en droogtrommel een plaatsje naast elkaar krijgen. Met opbergruimte op maat kun je ervoor zorgen dat je je rug, nek en schouders niet gaat belasten. Dit stelt je in staat om je wasmachine en droger te installeren op de perfecte hoogte voor jou. Met maatwerk is alles mogelijk! Zo kun je laden onder je toe­stellen laten plaatsen om je wasmand op te zetten.

2.   Verberg je vuile was

Het is een goed idee om een opbergruimte te voorzien voor je mand met vuile was. Wil je je gedroogde was achter­af gaan strijken? Dan heb je nu de ruimte om dit te doen. Geef alles een vaste plaats achter een gesloten deur. Dat maakt een gigantisch verschil voor je humeur!

3.   Maatwerk voor opbergkast

Niets geeft zoveel voordelen als een opbergkast op maat. Niet alleen kun je op die manier elke dode hoek van je kleine wasruimte benutten, je kunt ook al je materiaal perfect kwijt in een kast. Een vak waar je opvouwbare strijkplank precies in past, zorgt ervoor dat je heel wat ruimte bespaart.

Schoonmaakspullen hebben verschillende vormen. Met een kast op maat kun je vakken, schuiven en deuren laten steken daar waar jij ze precies nodig hebt.

4.   Verberg je technische installaties

Een wasplaats biedt vaak ook ruimte voor technische in­stallaties, zoals een boiler, elektrische bedrading… De juiste vakmensen kunnen toestellen, bedrading en instal­laties voor jou met behulp van maatwerk mooi verbergen. Een opbergsysteem op maat houdt rekening met jouw routines en voorkeuren. Tifre zet veiligheid altijd op de eer­ste plaats, zo kun je op je twee oren slapen.

5.   Alles van de grond

Je huishoudelijke taken kun je het best vervullen als je de ruimte hebt om dat te doen. De kunst is om zo weinig moge­lijk materiaal of spullen op de grond te laten staan. Met een kastensysteem op maat kun je daar gemakkelijk voor zor­gen. Een creatieve aannemer zoals Tifre kun je alles vragen, want in principe is alles mogelijk! Wil je een wandrek voor schoenen of haken voor kapstokken aan de muur? Vind je een draaideur met molentje handig voor je producten? Be­spreek het met ons en wij zetten je ideeën om in realiteit!

 

Kortom, een wasplaats op maat maakt jouw dagdagelijkse klusjes een stuk gemakkelijker. Wil jij graag je wasplaats efficiënt inrichten? Neem dan zeker contact op met een van onze experten.

Ook interessant

Renoveren met Tifre?

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contacteer ons om jouw plannen te bespreken.
Tifre volgt jouw renovatie op van A tot Z.  

Contacteer ons